Rommelmarkt 2018

Beste buurtbewoners,

Op zaterdag 22 september 2018 is het weer zover, er is dan weer de Najaars- en Rommelmarkt in Ijzendoorn.

Deze rommelmarkt wordt georganiseerd door een aantal verenigingen in Ijzendoorn waaronder ook onze Buurtvereniging "Harlekei"

Net zoals voorgaande jaren wordt er een dringend beroep gedaan op een aantal personen voor diverse werkzaamheden.

1. Er zijn een aantal personen nodig voor de ophaal dag op zaterdag 8 september a.s., verzamelen om uiterlijk 8.30 uur bij het Dorpshuis in Ijzendoorn.
  2. Er zijn een aantal personen nodig om te sorteren vanaf maandag 10 september t/m vrijdag 14 september in de avonduren . (Coördinatie door Rob Leeuw).
  3. Er zijn een aantal personen nodig om achter een kraam te staan om de spullen te verkopen op zaterdag 22 september a.s.

Lijkt het je leuk om aan één of meerdere activiteiten deel te nemen geef je dan snel op. ( graag voor vrijdag 7 september 2018).

De opbrengst van de rommelmarkt komt ook de buurtvereniging "Harlekei" ten goede, zo kunnen we, vrij van contributie, toch leuke dingen organiseren.

Mail adres : harlekei.ijzendoorn@gmail.com

Of meld je even aan bij Rob Leeuw, Weth. M.J. van de Hatertstraat 51